Partner program

 


Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fogyasztó Barát

 

 

 

Látogató számláló

0
2
2
6
4
0
7

Termék részletekSOLO BY AL-KO POWER FLEX BCA 4235 MULTITOOL KASZA KIEGÉSZÍTŐ

Raktárkészlet: Megrendelésre
127463 SOLO BY AL-KO POWER FLEX BCA 4235 MULTITOOL KASZA KIEGÉSZÍTŐ
36 900 Ft
Elérhetőség:
Megrendelésre
Kiszállítás dátuma 
:
2021.11.26
Szállítási költség 
:
ingyenes
 • Motorosfűkasza-rátét az MT 42 alapgéphez
 • Damil-/ vágófej a pontos szegélynyírásért és kaszálásért
 • 25,5 cm / 35 cm vágási szélesség az egyedi igények kielégítéséért
 • Erős 550 W-os szénkefe nélküli villanymotor a könnyű haladásért
 • A PowerFlex termékcsaládba tartozó, akkumulátoros MT 42 alapgéppel használva csendes, kibocsátásmentes és független a hálózati áramtól

Gondozza telkét vezeték nélkül, kibocsátásmentesen a BCA 4235 Multitool-rátéttel. Akár vágó-, akár damilfejjel használja, egyedi igényeinek megfelelően alakíthatja a zöld területeket.


A BCA 4235 rátét szegélynyíróvá, ill. motoros kaszává alakítja át az MT 42 alapgépet

Ha rendelkezik a solo by AL-KO Multitool MT 42 kerti géppel, a BCA 4235 rátét segítségével alakítsa át egyszerűen az alapgépet szegélynyíróvá vagy motoros kaszává. A szerszám nélküli, gyorscserélő rendszernek köszönhetően a rátét egy pillanat alatt kicserélhető. 
A gyep széle, a sarkok, valamint a fák és az akadályok körüli pontos nyíráshoz használt precíz damilfej kicserélése a sűrű rétek és pázsitok kaszálásához használt erős fémkésre szintén egyszerűen elvégezhető. 
A könnyű, rezgésmentes rátéttel precízen nyírhat és kaszálhat – gerinckímélő testtartásban. Az alapgép akkumulátorról működik, így nagy működési tartományt és nagy mozgási szabadságot élvezhet, anélkül, hogy a kábel hosszára, ill. helyzetére kellene ügyelnie. A rátét csendesen, kibocsátásmentesen használható, és nem igényel sok karbantartást – ezért az érvényes csendrendeletektől függetlenül dolgozhat vele.


A solo by AL-KO BCA 4235 kasza- és szegélynyíró rátét műszaki leírása

Rendkívül sokoldalú a cserélhető vágófej miatt: A 25,5 cm-es fémkés segítségével könnyen átjut még a legnehezebb terepen és a sűrű füvön is. Azonban egy pillanat alatt a damilfejre is lecserélheti, mely akár 35 cm-es vágási szélességgel, kíméletesen dolgozik. Zöld területeinek egyedi, finom vágásához az érintéses automatika segítségével könnyen, kaszálás közben beállíthatja a damil optimális hosszúságát úgy, hogy a vágófejet a talajhoz érinti. 
Az 550 W-os szénkefe nélküli villanymotor kellő teljesítményt biztosít, hogy gyorsan előrehaladhasson. Ez a teljesítmény nemcsak időt takarít meg az Ön számára, hanem a nagyon pontos vágási eredmények elérésében is segít. 
A PowerFlex termékcsaládba tartozó MT 42 alapgép akkumulátorának egyetlen feltöltésével akár 120 percig is dolgozhat terhelés alatt. Az üres akkumulátor a praktikus töltővel kb. 2,5 óra alatt feltölthető.


A solo by AL-KO BCA 4235 kasza- és szegélynyíró rátét megvásárlása és alternatív lehetőségek

A solo by AL-KO BCA 4235 damil- / vágófej rátétet webáruházunkban vagy szakkereskedésünkben vásárolhatja meg. Segítségével kertjének értékes segítőjévé válik a solo by AL-KO Multitool MT 42 kerti gép. 
Ha más feladatokra is használni szeretné a Multitool kerti gépet, akkor alternatív megoldásként a CSA 4220 magassági ágvágót (cikkszám: 127439), ill. a HTA 4245 sövényvágó rátétet (cikkszám: 127438) javasoljuk.

 • Termékcsalád PowerFlex
  Hajtás 25.5 / 35 cm (kés/damil)
  Damil utánállítás Tipp-Automatik
  Vágódamil Nylon O 2.0 mm
 • Gyártó
  AL-KO
  Jótállás Fogyasztói
  3 év
  Raktárkészlet
  Megrendelésre
  Cikkszám
  127463