Partner program

 


Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fogyasztó Barát

 

 

 

Látogató számláló

0
2
2
6
0
6
9

Termék részletekSOLO BY AL-KO POWER FLEX HTA 4225 MULTITOOL SÖVÉNYVÁGÓ KIEGÉSZÍTŐ

Raktárkészlet: Megrendelésre
127438 SOLO BY AL-KO POWER FLEX HTA 4225 MULTITOOL SÖVÉNYVÁGÓ KIEGÉSZÍTŐ
43 900 Ft
Elérhetőség:
Megrendelésre
Kiszállítás dátuma 
:
2021.11.16
Szállítási költség 
:
ingyenes
 • Sövényvágó rátét az MT 42 alapgéphez
 • Ellentétes irányba futó, 45 cm-es vezetőlappal ellátott penge
 • Akár 270°-os munkavégzési sugár, a szög 9 fokozatban állítható
 • Rezgésmentes munkavégzés a 280 W-os, szénkefe nélküli villanymotorral
 • A PowerFlex termékcsaládba tartozó, akkumulátoros MT 42 alapgéppel használva csendes, kibocsátásmentes és független a hálózati áramtól

 

Sövényvágás vezeték nélkül, kibocsátásmentesen a Multitoolhoz való HTA 4245 sövényvágó rátéttel

 

A HTA 4245 rátét sövényvágóvá alakítja át az MT 42 alapgépet

Ha rendelkezik a solo by AL-KO Multitool MT 42 kerti géppel, a HTA 4245 rátét segítségével alakítsa át egyszerűen az alapgépet sövényvágóvá. A szerszám nélküli, gyorscserélő rendszernek köszönhetően a rátét egy pillanat alatt kicserélhető – már kezdheti is a sövényvágást. 
Az erős, ellentétes irányban futó, 45 cm-es pengét a különböző szögbeállításoknak köszönhetően rugalmasan a kívánt munkaterülethez igazíthatja – egyetlen gombnyomással. 
A könnyű, rezgésmentes rátéttel pontosan, testét kímélve végezheti a munkát. Az alapgép akkumulátorról működik, így nagy működési tartományt és nagy mozgási szabadságot élvezhet, anélkül, hogy a kábel hosszára, ill. helyzetére kellene ügyelnie. A rátét csendesen és kibocsátásmentesen használható – ezért az érvényes csendrendeletektől függetlenül dolgozhat vele. Ezenkívül a gép alig igényel karbantartást.

 

A solo by AL-KO HTA 4245 sövényvágó rátét műszaki leírása

A 280 W-os, szénkefe nélküli motorral hajtott, 45 cm hosszú, ellentétes irányba futó kés gyors, erős vágást biztosít, pontos vágási eredmények mellett. 
A rugalmas szögbeállításnak köszönhetően nagy, akár 270°-os munkasugarat biztosít. Így a sövényvágó rátét használható a sövények nagyon precíz vágásához, valamint fáradságmentes alakításához. 9 szögbeállítás közül választhat, ill. a gyors beállítást is választhatja, amikor egyszerűen gombnyomással 15°-os lépcsőkben változtatja meg a munkavégzési szöget. 
A PowerFlex termékcsaládba tartozó MT 42 alapgép akkumulátorának egyetlen feltöltésével akár 100 percig is dolgozhat terhelés alatt. Az üres akkumulátor a praktikus töltővel kb. 2,5 óra alatt feltölthető.

 

A solo by AL-KO HTA 4245 sövényvágó rátét megvásárlása és alternatív lehetőségek

A solo by AL-KO HTA 4245 sövényvágó rátétet webáruházunkban vagy  szakkereskedésünkben vásárolhatja meg. Segítségével jól manőverezhető, rugalmasan használható sövényvágóvá válik a solo by AL-KO Multitool MT 42 kerti gép. 
Ha más feladatokra is használni szeretné a Multitool kerti gépet, akkor alternatív megoldásként a nyíró-/vágófejet (cikkszám: 127476), ill. a CSA 4220 magasságiágvágó-rátétet (cikkszám: 127439) javasoljuk.

 • Termékcsalád PowerFlex
  Löketszám f /perc 1500
  Laufzeit max. 100 min.
  Vágóhossz mm 450
 • Gyártó
  AL-KO
  Jótállás Fogyasztói
  3 év
  Raktárkészlet
  Megrendelésre
  Cikkszám
  127438