Termék részletekSOLO BY AL-KO POWER FLEX AKKUS LÁNCFŰRÉSZ MOTOR EGYSÉG

Raktárkészlet: Megrendelésre
SOLO BY AL-KO POWER FLEX AKKUS LÁNCFŰRÉSZ MOTOR EGYSÉG
 • SOLO BY AL-KO POWER FLEX AKKUS LÁNCFŰRÉSZ MOTOR EGYSÉG
 • SOLO BY AL-KO POWER FLEX AKKUS LÁNCFŰRÉSZ MOTOR EGYSÉG
 • SOLO BY AL-KO POWER FLEX AKKUS LÁNCFŰRÉSZ MOTOR EGYSÉG
 • SOLO BY AL-KO POWER FLEX AKKUS LÁNCFŰRÉSZ MOTOR EGYSÉG
56 900 Ft
Elérhetőség:
Megrendelésre
Kiszállítás dátuma 
:
2020.12.14
Szállítási költség 
:
ingyenes
 • 30 vagy 35 cm hosszú, eredeti Oregon vezetőlappal szerelhető erős, akkumulátoros láncfűrész (a vezetőlap, a fűrészlánc, az akkumulátor és a töltő nem képezik a szállítási terjedelem részét)
 • Jó motor- és vágási teljesítmény a kibocsátásmentes, erős villanymotor révén
 • A rezgésmentes hajtásnak, a gép jó egyensúlyának és az optimális kezelési ergonómiának köszönhetően fáradság nélkül végezheti a munkát
 • A vállöves övtáskát használva (szükséges tartozék, cikkszám: 127442) kisebb súlyt kell cipelnie munkavégzés közben
 • Kettő, beállítható sebességfokozat

 

Sokáig működő, könnyen kezelhető és könnyű súlyú erőcsomag a vezeték nélküli, profi használatra – ez a PowerFlex akkumulátoros láncfűrész.

 

A solo by AL-KO POWERFLEX akkumulátoros láncfűrész csúcsteljesítménnyel dolgozik – kibocsátásmentesen és teljesen vezeték nélkül

A solo by AL-KO POWERFLEX akkumulátoros láncfűrész egy gépben egyesíti a professzionális szintű, nagy vágási és működési teljesítményt, valamint a nagy, vezeték nélküli működési tartományt és a kibocsátásmentes hajtást. A kiváló minőségű 30 vagy 35 cm-es Oregon márkájú vezetőlap és a hozzá tartozó 3/8” méretű, tartós lánc hatalmas vágási teljesítményt biztosít. A vezetőlap és lánc tartozékként külön megvásárolható. Segítségével vastagabb fatörzseket, ágakat is megbízhatóan fűrészelhet át. A rezgésmentes, jól kiegyensúlyozott elektromos hajtásnak és a markolat intelligens ergonómiájának köszönhetően bármilyen helyzetben energiatakarékosan kezelhető – folyamatos használat esetén ez különösen előnyös. A vezeték nélküli, csökkentett súlyú, akkumulátoros láncfűrész révén nagy, kábel nélküli mozgási szabadságot élvezhet, és nem vág át véletlenül egyetlen kábelt sem. Ez a professzionális kerti gép csak a vállöves övtáskával együtt használható (szükséges tartozék). Így a nagy és erős akkumulátort kényelmesen elhelyezheti – és az nem növeli a gép súlyát.

 

A solo by AL-KO POWERFLEX láncfűrész műszaki leírása

Az automatikus lánckenés, a kémlelő ablakkal ellátott olajtartály, valamint a lánc, ill. a vezetőlap szerszám nélküli rögzítéséhez / cseréjéhez használatos gyorsszorító eszköz révén a karbantartás egyszerű – az időt optimálisan a fűrészeléssel való előrehaladásra használhatja. A legfeljebb 315 mm-es vágási mélységnek és a lánc 2 lépcsőben állítható sebességének köszönhetően gyorsan elvégezheti fűrészelési munkáit. A legújabb generációs, rezgésmentes, szénkefe nélküli villanymotor is hozzájárul a pontos vágási eredmények eléréséhez és a fáradságmentes munkavégzéshez. A 42 V / 7,5 Ah teljesítményű akkumulátor (terhelés nélkül) 35 percig működik. Az üres akkumulátor körülbelül 2,5 óra alatt újra feltölthető. A hosszú élettartamú lítium-ion akkumulátor nagyon kevés karbantartást igényel, és bármikor önkisülés és memóriahatás nélkül gyorsan feltölthető.

 

A solo by AL-KO POWERFLEX láncfűrész megvásárlása és alternatív lehetőségek

A használathoz szüksége lesz vezetőlapra és fűrészláncra valamint a BTA 42 vállöves övtáskára, és ha most először vásárol PowerFlex kerti gépet, akkor a hosszú élettartamú akkumulátorra (cikkszám: 127390) és a töltőre (cikkszám: 127391).
A PowerFlex akkumulátor (mely nem képezi a szállítási terjedelem részét) a PowerFlex termékcsaládba tartozó összes kerti géppel használható.

 • Cikkszám 127441
  EAN 4003718058017
  Termékcsalád PowerFlex
  Akkumulátor típusa 42 V / 7.5 Ah
  Tartály űrtartalma 0,25
  Lánckenés automatikus
  Láncfeszítés szerszámmentes
  Tömeg (kb.) kg. 3,6
  Műkődési/Töltési idő max. 35 min.
  Jótállás 1 +2 év*

  *Fogyasztói szerződés esetén, termékregisztrációval

 • EAN
  4003718060225
  Kezelési útmutató
  https://www.al-ko.com/shop/media/uploads/469892.pdf
  Gyártó
  AL-KO
  Jótállás Fogyasztói
  1 + 2 év - regisztrációval
  Vámtarifaszám
  84 672 210
  Raktárkészlet
  Megrendelésre
  Cikkszám
  127548