Termék részletekAL-KO HIGHLINE 51.8 SP-A EDITION

Raktárkészlet: Megrendelésre
119843 AL-KO HIGHLINE 51.8 SP-A EDITION
124 900 Ft
Elérhetőség:
Megrendelésre
Kiszállítás dátuma 
:
2019.10.30
Szállítási költség 
:
ingyenes

 

 • Kerékhajtás 1-fokozatban
 • Kényelmes vágómagasság állítás
 • Ergonomikusan formált vezetőkar
 • XXL kerekek az egyszerű haladásért
 • Fűgyűjtő telítettségjelzővel

Rendkívül innovatív és modern design - mindezt magában foglalja a "Highline" benzines fűnyíró és ezzel ideális partnerévé válik a gyepápolásban.


Highline 51.8 SP-A benzines fűnyíró

Elegáns és kényelmes - Highline 51.8 SP-A benzines fűnyíró az AL-KO-tól. Németországban fejlesztve és Ausztriában gyártva kínálja ez a fűnyíró a legkiválóbb minőséget. A modern design odavonzza a tekinteteket kertjébe. A válogatott komponensek és anyagok emelik a benzines fűnyíró hosszú élettartamát. A "Highline" fűnyíró sorozattal a fűnyírás élvezet..


Highline 51.8 SP-A benzines fűnyíró műszaki adatai

51 cm-es vágószélességével a Highline 51.8 SP-A benzines fűnyíró a nagy kertekben (1800 m2--ig) is gyorsan levágja a gyepet. A vágási magasság állítása központilag 7 fokozatban 30 -80 mm-ig történik. A 2,1 kW-os AL-KO Pro motor a fent elhelyezett szelepekkel kiváló hatásfokot kínál , amely magasabb teljesítményével és alacsonyabb fogyasztásával figyelemre méltó. Az 1 fokozatú kerékhajtás és az XXL - kerekeknek köszönhetően a fűnyírás a kertben fáradságmentesen végezhető. A 4INONE funkció magába foglalja a fűnyírást, a fűgyűjtést és a mulcsozást és oldalkidobást - az ergonomikusan formált vezetőkar pedig munka közben emeli komfort érzetünket. A levágott fű az extra magas acéllemez házzal a MaxAirflow technológiának köszönhetően a 70 literes telítettségjelzővel ellátott nagy fűgyűjtőben hátul landol, mely így teljesen feltöltődik és ritkábban kell kiüríteni.


Highline 51.8 SP-A benzines fűnyíró vásárlás és alternatívák

Vegye meg a Highline 51.8 SP-A benzines fűnyírót egyszerűen online üzletünkben vagy keresse szakkereskedésünket. A Highline 51.8 SPA-A benzines fűnyíró hatékony segítséget nyújt a gyepápolásban. Szeretne egy benzines fűnyírót kényelmes elektromos indítássall? Ebben az esetben a Highline 46.8 SP-I benzines fűnyírót ajánljuk Önnek.

 • Termékcsalád Highline
  Gyártó ország Ausztria
  Motor-gyártó AL-KO Motor
  Motor AL-KO Pro 145 QSS
  Lökettérfogat ccm 139
  Teljesítmény kW 2,1
  f /perc 2 850
  Funkció 4inOnefunction
  Funkció Vágás, Gyűjtés, Mulcsozás, Oldalkidobás
  Késház Acéllemez
  Kerékhajtás módja 1 sebesség
  Kerekek O elöl/hátul 200/280
  Golyóscsapágyazott kerekek igen
  Vágószélesség cm 51
  Vágási magasság 30-80 mm
  Vágási magasság állítás központi, 7 fokozat
  Fűgyűjtő űrtartalma (liter) 70
  Tömeg (kb.) kg. 35