Termék részletekAL-KO HIGHLINE 46.8 P-A

Raktárkészlet: Megrendelésre
119841 AL-KO HIGHLINE 46.8 P-A
89 900 Ft
Elérhetőség:
Megrendelésre
Kiszállítás dátuma 
:
2019.11.29
Szállítási költség 
:
ingyenes
 • Robosztus kerekenkénti magasság állítás
 • Ergonomikusan formált vezetőkar
 • XL kerekek az egyszerű haladásért
 • Fűgyűjtő telítettségjelzővel

 

Rendkívül innovatív és modern design - mindezt magában foglalja a "Highline" benzines fűnyíró és ezzel ideális partnerévé válik a gyepápolásban.

 

Highline 46.8 P-A benzines fűnyíró

Elegáns és kényelmes - Highline 46.8 P-A benzines fűnyíró az AL-KO-tól. Németországban fejlesztve és Ausztriában gyártva kínálja ez a fűnyíró a legkiválóbb minőséget. A modern design odavonzza a tekinteteket kertjében. A válogatott komponensek és anyagok emelik a benzines fűnyíró hosszú élettartamát. A "Highline" fűnyíró sorozattal a fűnyírás élvezet.

 

Highline 46.8 P-A benzines fűnyíró műszaki adatai

46 cm-es vágószélességével a Highline 46.8 P-A benzines fűnyíró közepes kertekben (1100 m2--ig) is gyorsan levágja a gyepet.A vágási magasság állítása kerekenként 7 fokozatban 25 -75 mm-ig történik. A 2,0 kW-os AL-KO Pro motor a fent elhelyezett szelepekkel kiváló hatásfokot kínál , amely magasabb teljesítményével és alacsonyabb fogyasztásával figyelemre méltó. Az XL - kerekeknek köszönhetően a fűnyírás a kertben fáradságmentesen végezhető. A 2INONE funkció magába foglalja a fűnyírást és a fűgyűjtést - az ergonomikusan formált vezetőkar pedig munka közben emeli komfort érzetünket. A levágott fű az extra magas acéllemez házzal a MaxAirflow technológiának köszönhetően a 70 literes telítettségjelzővel ellátott nagy fűgyűjtőben hátul landol, mely így teljesen feltöltődik és ritkábban kell kiüríteni.

 

Highline 46.8 P-A benzines fűnyíró vásárlás és alternatívák

Vegye meg a Highline 46.8 P-A benzines fűnyírót egyszerűen online üzletünkben vagy keresse fel szakkereskedésünket. A Highline 46.8 P-A benzines fűnyíró hatékony segítséget nyújt a gyepápolásban. Szeretne egy benzines fűnyírót kerékhajtással? Ebben az esetben a Highline 46.8 SP-A benzines fűnyírót ajánljuk Önnek.

 • Termékcsalád Highline
  Motor AL-KO Pro 125
  Motor-gyártó AL-KO Motor
  Lökettérfogat ccm 123
  Teljesítmény kW 2
  f /perc 2 850
  Késház Acéllemez
  Kerékhajtás Nem
  Kerekek O elöl/hátul 180/205
  Golyóscsapágyazott kerekek igen
  Vágószélesség cm 46
  Vágási magasság 30-75 mm
  Vágási magasság állítás kerekenként, 7-fokozat
  Funkció 2inOnefunction
  Funkció Vágás, Gyűjtés
  Fűgyűjtő űrtartalma (liter) 70
  Tömeg (kb.) kg. 28