Termék részletekAL-KO LSV6

Raktárkészlet: Megrendelésre
113601 AL-KO LSV6
162 900 Ft
Elérhetőség:
Megrendelésre
Kiszállítás dátuma 
:
2019.07.08
Szállítási költség 
:
Csak személyes átvétel
 • Akár 103 cm-es hasítási hossz és 6,0 t hasítóerő
 • Gyorsszorító csavar a hasítólöket pontos korlátozásához
 • Kétkezes, biztonsági vezérlés
 • 3 választható asztalmagasság
 • Nagy alapfelület a nagyfokú stabilitásért

 

Változtatható, pontos és erős: az AL-KO függőleges fahasogatói kiválóan használhatók a nagy fadarabok hasogatásához.

 

Az AL-KO LSV 6 fahasogató

Az AL-KO függőleges fahasogatóival nagyobb fadarabok is gond nélkül hasogathatóak. A profi, kétkezes, beépített farögzítő karmokkal ellátott biztonsági vezérlésnek köszönhetően biztonságos a munkavégzés és precíz a fahasogatás. Ennek során a vékony, ill. ferdén vágott fa is pontosan rögzíthető. A tartós és kiváló minőségű anyagok, valamint a többszörösen hegesztett szerkezeti elemek hosszú élettartamot biztosítanak a fahasogató számára.

 

Az AL-KO LSV 6 fahasogató műszaki leírása

Az AL-KO LSV 6 függőleges fahasogató 103 cm-es hasítási hosszig képes a fadarabok hasogatására. A háromféle asztalmagasság-beállításnak köszönhetően a legfeljebb 80 cm, ill. a legfeljebb 55 cm hosszú fadarabok is gond nélkül hasogathatók. Ennek során a kifejtett maximális hasítóerő 6,0 tonna. A megbízható kivitelnek és a kiváló minőségű anyagok használatának köszönhetően az AL-KO LSV 6 függőleges fahasogató súlya kb. 97 kg. A függőleges fahasogató üzemeltetése 230 V-os csatlakozóról (hálózati üzemmód) történik, amely során 2700 wattos motorteljesítményt ér el. A kiváló minőségű hidraulikus szivattyú állandó teljesítményt garantál maximális nyomás mellett. A stabil, széles abroncsoknak köszönhetően a fahasogató egyenetlen talajon is egyszerűen szállítható. A nagy alapfelület stabil állást biztosít. 
A kétkezes biztonsági működtetés, és a kockázatok annak köszönhető csökkenése ellenére javasoljuk, hogy a hasogató használata során viseljen biztonsági lábbelit, védőszemüveget és kesztyűt. Az üzemeltetés során ügyeljen arra, hogy a fahasogatót szilárd, sík felületre állítsa.

 

Az AL-KO LSV 6 függőleges fahasogató megvásárlása és alternatív lehetőségek

Az AL-KO LSV 6 függőleges fahasogatót közvetlenül webáruházunkban vagy szakkereskededésünkben vásárolhatja meg. Ideális társ a legfeljebb 103 cm hosszú fadarabok hasogatásához. 
Ha legfeljebb 7,0 t hasítóerővel szeretne fát hasogatni, akkor az AL-KO LSH 7 függőleges fahasogatót javasoljuk Önnek.

 • Termékcsalád függőleges hasítógépek
  Teljesítmény Watt-ban 2 700
  Max. nyomás különbség tonnában 6
  Max. réshossz 550 / 800 / 1030 mm
  Feszültség 230 V
  Tömeg (kb.) kg. 97