Termék részletekAL-KO LSH 4

Raktárkészlet: Megrendelésre
113599 AL-KO LSH 4
67 900 Ft
Elérhetőség:
Megrendelésre
Kiszállítás dátuma 
:
2019.11.29
Szállítási költség 
:
Csak személyes átvétel
 • Akár 37 cm-es hasítási hossz és 4,0 t hasítóerő
 • Erős, többszörösen hegesztett hasítóék
 • Kétkezes, biztonsági vezérlés
 • Helytakarékos és mobil
 • Nyomásálló hidraulika a gyors hasogatásért

 

Kicsi, kompakt és erős: az AL-KO mobil, vízszintes fahasogatói kiválóan használhatók tűzifa hasogatásához.

 

Az AL-KO LSH 4 vízszintes fahasogató

Az AL-KO vízszintes fahasogatóival gond nélkül hasogatható a fa. A profi, kétkezes, biztonsági vezérlésnek köszönhetően biztonságos a munkavégzés és precíz a fahasogatás. A tartós és kiváló minőségű anyagok, valamint a többszörösen hegesztett szerkezeti elemek hosszú élettartamot biztosítanak a vízszintes fahasogató számára.

 

Az AL-KO LSH 4 vízszintes fahasogató műszaki leírása

Az AL-KO LSH 4 vízszintes fahasogató 37 cm-es hasítási hosszig képes a fadarabok hasogatására. Ennek során a kifejtett maximális hasítóerő 4,0 tonna. A megbízható kivitelnek és a stabil anyagok használatának köszönhetően az AL-KO LSH 4 vízszintes fahasogató súlya kb. 40 kg. Az acél alkatrészek kiváló minőségű porszórással vannak ellátva, ami jó védelmet nyújt a korrózió ellen. A vízszintes fahasogató üzemeltetése 230 V-os csatlakozóról (hálózati üzemmód) történik, amely során 1500 wattos motorteljesítményt ér el. A dupla golyóscsapágyazott munkatengelynek köszönhetően megbízhatóan működik. Kompakt kivitele révén helytakarékosan tárolható. 
A kétkezes biztonsági működtetés, és a kockázatok annak köszönhető csökkenése ellenére javasoljuk, hogy a hasogató használata során viseljen biztonsági lábbelit, védőszemüveget és kesztyűt. Az üzemeltetés során ügyeljen arra, hogy a fahasogatót szilárd, sík felületre állítsa. Optimálisan és ergonomikusan működtethető például egy munkapadon.

 

Az AL-KO LSH 4 vízszintes fahasogató megvásárlása és alternatív lehetőségek

Az AL-KO LSH 4 vízszintes fahasogatót közvetlenül webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedésünkben vásárolhatja meg. Ideális társ a legfeljebb 37 cm hosszú tűzifa hasogatásához. 
Ha legfeljebb 52 cm hosszú tűzifát szeretne hasogatni, akkor az AL-KO LSH 6 vízszintes fahasogatót javasoljuk Önnek.

 • Termékcsalád vízszintes hasítógépek
  Teljesítmény Watt-ban 1 500
  Max. nyomás különbség tonnában 4
  Max. réshossz 370 mm
  Feszültség 230 V
  Tömeg (kb.) kg. 40