Kérdése van? Hívjon minket! +36204215413

112829 AL-KO SUB 13000 DS PREMIUM
AL-KO SUB 13000 DS PREMIUM
49 900 Ft

AL-KO SUB 13000 DS PREMIUM

112829 AL-KO SUB 13000 DS PREMIUM
112829 AL-KO SUB 13000 DS PREMIUM
112829 AL-KO SUB 13000 DS PREMIUM
112829 AL-KO SUB 13000 DS PREMIUM
112829 AL-KO SUB 13000 DS PREMIUM
112829 AL-KO SUB 13000 DS PREMIUM
  • Robusztus, 650 watt teljesítményű prémium minőségű búvárszivattyú
  • A szabadalmaztatott állítható szivattyútalpnak köszönhetően rendkívüli mértékű felület szivattyúzás kb. 3 mm-ig
  • Beépített úszó kapcsolóval - kis helyet foglal
  • Erős szivattyúzási teljesítmény: maximum 10500 l/óra és maximum 8 méter vízszint
  • Kényelmes váltás az automatikus és a kézi működés között
Elérhetőség
raktáron
Központi raktárkészlet
4 db
Külső raktárkészlet
nincs raktáron
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
ingyenes
Cikkszám
112829
49 900 Ft
Részletek

Az AL-KO SUB 13000 DS Premium búvárszivattyúval a medencék, ciszternák, kutak vagy elárasztott pincék, sőt a keskeny aknák vízelvezetése is gyerekjáték.

 

Búvárszivattyú tiszta víz szivattyúzásához

 

Szinte az utolsó cseppig - így jellemezhetnénk ezt a tiszta vízhez használt búvárszivattyút: A beömlőnyílásoknak köszönhetően nagy mennyiségű vizet lehet gyorsan kiszivattyúzni, és a szabadalmaztatott állítható szivattyútalpnak köszönhetően horizontális szívással kb. 3 mm-ig lehetséges a szivattyúzás. Ez azt jelenti, hogy a kiszivattyúzás után minden további erőfeszítés nélkül el lehet kezdeni a takarítást - ezzel rengeteg időt lehet spórolni, ha egy piszkos medencét, pincét vagy ciszternát szeretne megtisztítani.

A szivattyú kiemelkedő tulajdonsága: Az integrált szintkapcsolónak köszönhetően a SUB 13000 DS Premium ideális keskeny aknákban történő használatra. Ezenkívül könnyen lehet váltani az automatikus és a kézi működtetés között. A kapcsolási pozíciók egyénileg könnyen beállíthatók. Ez a merülő szivattyú a lapos szívású tiszta vízelvezető szivattyúk világában a felsőbb osztályba tartozik: az AL-KO minőségi terméke, amely tartósságával és kifinomult szivattyútechnikájával lenyűgözi a vásárlót.
 

A SUB 13000 DS Premium műszaki adatai

 

A praktikus integrált hordozófogantyúnak és a mindössze 6 kg körüli alacsony súlynak köszönhetően a tiszta víz szivattyú mozgatható módon vagy helyben is használható a víz eltávolításához. Kompakt méreteinek (22,7 x 19,0 x 31,0 cm), illetve a rendkívül tartós műanyag háznak és a hosszú élettartamú szivattyúmotornak köszönhetően ideális tavak vagy esővíztartályok szivattyúzására is.
A szabadon állítható szintkapcsolóval a szivattyú be- és kikapcsolásának kapcsolási pontjai gyorsan és egyszerűen beállíthatók különböző magasságokra. 650 wattos teljesítményével és 10500 l/óráig terjedő sebességével a kiszivattyúzás és az átvitel nagyon rövid idő alatt megvalósul. A SUB 13000 DS Premium tiszta vízhez használt búvárszivattyú úszókapcsolóval van felszerelve, és az automatikus szintszabályozásnak köszönhetően automatikusan elindítja a szivattyúzást. Ezenkívül kényelmes váltást tesz lehetővé az automatikus és a manuális folyamatos működés között. Legfeljebb 5 méteres mélységig tud lemerülni. Akár 8 méteres emelőmagassággal is megbirkózik. A szivattyú kimenete 1,25 coll, ami körülbelül 41,9 mm-nek felel meg. A 90° fokos könyökcsatlakozás univerzális csatlakozódarabbal és kombinált csatlakozósapkával rendelkezik, amelyek segítségével az összes kereskedelemben kapható tömlőméret csatlakoztatható.

Megjegyzés: A búvárszivattyú nem alkalmas ivóvíz esetén történő használathoz, csak ipari víz és 35 °C alatti klór tartalmú víz esetén (úszómedencéknél). Nem használható sós vízben, agresszív vegyszerekkel szennyezett vagy homokot tartalmazó vízben sem.


Adatok
Típus
SUB 13000 DS
Termékcsalád
PREMIUM
Termékkategória
PREMIUM
Gyártó
AL-KO
Rendeltetés
merülő szivattyú
Működési mód
Elektromos - hálózati
Hálózati feszültség
AC 230V/50Hz
Teljesítmény
650 W
Motor típusa
1 fázisú aszinkron, állandó segédfázissal
Motor hajtásmódja
direkt
Szivattyú ház anyaga
ABS
Hidraulikus fokozatok száma
1 lépcsős
Max. emelési magasság
8 m
Max. víznyomás
0,8 Bar
Max. szállított mennyiség
10 500 liter/óra
Max. folyadék hőmérséklet
35 C°
Max. szemcseméret
3 mm
Min. bemerítési mélység
200 mm
Max. bemerítési mélység
5 m
Legkisebb megmaradó vízszint (felületszívás)
3 mm
Úszókapcsoló
Igen
Szárazonfutás elleni védelem
Nincs
Áramláskapcsoló
Nincs
Nyomáskapcsoló
Nincs
Hálózati kábel hossza
10 m
Tömlőcsatlakozó mérete
5/4", 1"
Nyomoóldali csatlakozó menet
G5/4"
Nettó terméksúly
6 Kg
Jótállás Fogyasztói
3 év
Jótállás Közületi
1 év
Jótállás Ipari használatra
6 hónap (pl. gépkölcsönzés)
Jótállás érvényesíthető
Országos márkaszerviz hálózatnál és a forgalmazónál is.
Készülék használati útmutatója
Szállított tartozékok
Kezelési útmutató
Származási hely
P.R.C.
Cikkszám
112829
Tömeg
7,88 kg/db
Segédlet a merülőszivattyú kiválasztásához
A tisztavizes üzemű merülőszivattyúk teljesítményének kiaknázásához, elengedhetetlen a nagy keresztmetszetű locsoló tömlő használata.
Ajánlott tömlőméretek: min Ø 1" - Ø 5/4" Ajánlott tömlőtípusok:
- Ideiglenes telepítéshez standard locsoló tömlők szöveterősítéssel vagy anélkül.
- Állandó telepítéshez műanyag vagy fém spirálbetétes tömlők (gégecsövek), vagy vízvezeték hálózat kiépítésére alkalmas merevfalú csövek.

A szivattyú adatai között megtalálható kettő fontos paraméter, úgymint a maximális folyadékszállítás és a maximális emelési magasság. Ezek egymással fordított aranyosságú fogalmak. Ha az egyik maximálisan teljesül, akkor a másik a minimum értékhez fog igazodni és ugyanez fordítva is igaz. A szivattyú termékfotói között tekintse meg a szivattyú jelleggörbéjét. Látni fogja, hogy az említett két paraméter jelenik meg a grafikon függőleges és vízszintes tengelyén. E két paraméter metszéspontjában olvashatók le azok az értékek, melyek a készülék munkapontját fogják eredményezni a különböző feltételek variációjának teljesülése esetén. A munkapontban végez hasznos munkát a szivattyú.

Az alábbiakban talál egy merülőszivattyú méretezési sémát.
A séma segítségével meghatározhatja az Ön által elvárt emelőmagasságot.
Ellenőrizze. hogy az Ön méretezésben számított munkaponti adatok alapján a szivattyú képes-e a feladat ellátására. (Kattintson a képre a megtekintéshez) Méretezési séma