Új jelszó kérése

Termék részletekAL-KO HT 600 FLEXICUT

Raktárkészlet: Megrendelésre
112681 AL-KO HT 600 FLEXICUT
 • 112681 AL-KO HT 600 FLEXICUT
 • 112681 AL-KO HT 600 FLEXICUT
 • 112681 AL-KO HT 600 FLEXICUT
 • 112681 AL-KO HT 600 FLEXICUT
41 900 Ft
Elérhetőség:
Nincs raktáron
Szállítási idő 
:
7 nap
Szállítási költség 
:
ingyenes

Nagy teljesítményű komfortos sövényvágógép, extra biztonsági kivitelben.

A díszítő vagy térelválasztó sövényeket több okból is nyírni kell. Egyrészt azért mert túlságosan burjánzik. így sok hasznos helyet foglal el. Másrészt a sövény vágva szebben mutat. mint a magára hagyott, szabadon burjánzó növényzet. A fiatal sövények még gyenge. vékony ágakból állnak. de ha régi, öreg sövényünk alakítását akarjuk ezután géppel végezni, akkor minél nagyobb késtávolságú (vágási vastagságú) gépet vásároljunk; és persze a nagyobb teljesítmény sem árt.

 

Az AL-KO HT 600 FLEXI CUTsövényvágógépe akár 24mm vastagságú ágat is képesek elvágni.

Ezt a gépet ezért  a sövények karbantartó. fenntartó vágási munkálataihoz ajánljuk. de alkalmazhatja a sövények középerős vagy erőteljes visszavágásához is. Természetesen ilyen kemény igénybevételnél a legtöbb gépnél pengék is gyorsabban kopnak. de az AL-KO sövényvágóinál elmondható hogy a nagy pengéi speciális acélból és különleges élezéssel készülnek.

A várható igénybevételre való tekintettel. a gép fejlesztésénél csak minőségi fém alkatrészeket alkalmaztak a hajtómű kialakításánál.

A komfortos Vario fogantyúnak köszönhetően Ön minden vágási pozícióban megtalálja az ideális beállítást. Beépített vízszintjelző segít az egyenesvonalú vágás kivitelezésében. A kapcsolók úgy lettek kialakítva. hogy bármely fogási pozícióban működtethetők legyenek. Extra biztonság: A késhegyek biztonsági megfontolásokból lekerekítettek.

HT 600 FLEXI CUT egy biztonsági kábellel ellátott sövénynyíró. amely ez esetben egy speciális bevonatot jelent a vezeték körül. Tulajdonképpen egy hajlékony műanyagspirál csőről van szó. extra nagy átmérővel. amely nagyobb mint a késtávolság. így nem tud beakadni a kés fogai közé. Munka közben így nem vágható el véletlenül sem az elektromos kábel. Ez persze csak a géphez közeli (egyébként jelentős hosszúságú) vezetékszakaszt védi. a hosszabbító kábelt nem.

Az AL-KO mérnökei a sövénynyírókat is kétkezes biztonsági kapcsolóval valamint reteszelővel látják el. mellyel a figyelmetlenségből fakadó kézsérülések kerülhetőek el. Szintén az alapvető biztonsági berendezések közé tartozik a gyorsfék. amely akár 0.05 másodperc alatt meg tudja állítani a sebesen mozgó késeket.

 

 • Teljesítmény 600 W
  Vágáshossz 600 mm
  Vágáserősség 24 mm
  Lengésszám 3200 f/perc
  Késtípus Gyémántélezésű
  Vágóelv Ellenfutó biztonsági kés
  Biztonsági kábel igen
  Zajkibocsátás 97 dB
  Garancia 12 hónap

  Kezelési útmutató megtekintése

 • EAN
  4003718040326
  Gyártó
  AL-KO
  Jótállás Fogyasztói
  1 + 2 év - regisztrációval
  Csomagolási méret (HxSZxM) mm
  1235 x 145 x 215
  Termék súly (nettó) Kg
  5.78
  Raktárkészlet
  Megrendelésre
  Cikkszám
  112681
  Tömeg
  5,78 kg/db