Új jelszó kérése

Termék részletekSOLO BY AL-KO BF 5002-R KOMBI GÉP

110493 SOLO BY AL-KO BF 5200 BR KOMBI GÉP
  • 110493 SOLO BY AL-KO BF 5200 BR KOMBI GÉP
  • 110493 SOLO BY AL-KO BF 5200 BR KOMBI GÉP

Termék ára
379 900 Ft
Termék kosárba helyezése
Elérhetőség
Nincs raktáron
Szállítási idő 
14 nap
Szállítási költség 
ingyenes
Cikkszám
110493
Megosztom
Funkciók
Raktárkészlet
Megrendelésre
Tömeg
51 kg/db
Rövid leírás a termékről

Kombi alapgép a solo by AL-KO kínálatából.

Ezzel az igazán sokoldalú készülékkel számos olyan feladatot elvégezhet. mellyel a ház körül vagy kertben adódik.

A megvásárolható tartozék adapterekkel kiteljesítheti alapgépét és az minden évszakban a rendelkezésére áll. hogy munkáját megkönnyítse.

Tavasz: használja a talajmaró adaptert a a talaj fellazítására. magágy előkészítésre majd a veteményezést követően a töltögető ekével alakítson ki bakhátakat a veteménysorokban.

Nyár: nyírja rendszeresen a füvet a késes fűnyíró adapterrel. vagy használja a gyümölcsösben vagy a réten a homlokkasza adaptert a nagy fű vágásához. vagy a takarmányfű begyűjtéséhez.

Ősz: a forgatott seprű adapterrel gyűjtse össze a lombot vagy tisztítsa meg a járófelületeket a lehullott levelektől.

Tél: A hótolólap adapterrel mentesítsen minden felületet a lehullott hótól. majd a forgatott seprű adapterrel tegye teljessé a felületek csúszásmentesítését.

 

  • Többfunkciós gép a következő megvásárolható tartozékokkal: homlokgerendás vágószerkezet, első felfüggesztésű fűkasza, talajmaró, seprőhenger, hótoló lap, töltögető eke
  • Erős, megbízható, 2,5 kW-os Briggs & Stratton motor
  • Durva, mezőgazdasági mintás, felfújható abroncsok a biztonságos előrehaladásért
  • Az előre- és a hátramenet a tolókarról kapcsolható
  • Állítható magasságú és dönthető tolókar

 

 

Sokoldalúan használható, univerzális gép: az akár 6-féle tartozékkal felszerelhető BF 5002-R kombi gép könnyen átalakítható a ház körül, a kertben és természetes területeken előforduló legkülönfélébb feladatokhoz. A megszokott solo by AL-KO minőségben.

 

BF 5002-R kombi gép (alapgép): 6 az 1-ben univerzális gép ház körüli, kerti és szabad területeken végzett munkákhoz

A solo by AL-KO BF 5002-R kombi gép egy igen erős alapgép, mely 6 alkalmazási területhez alakítható át. Homlokfűnyíró kertápoláshoz és takarmányfű betakarításához, seprőhenger az udvar vagy az utca tisztántartásához, vagy kompakt, fordulékony hókotró – ezt az univerzális gépet csupán néhány kézmozdulattal átalakíthatja a megfelelő tartozék segítségével, és már kezdődhet is a hatékony és könnyed munka! 
A nagy motorteljesítmény, a bekapcsolható, előre- és hátramenettel rendelkező kerékhajtás, valamint a nagy, terepre alkalmas, felfújható abroncsok könnyű, biztonságos és tartáskímélő használatot biztosítanak nehezen járható terepen, egyenetlen mezőkön és nehezen hozzáférhető domboldalakon is. 
A kényelmes kezelést az állítható magasságú, a testmagassághoz igazítható és dönthető tolókar teszi tökéletessé, és könnyű irányítást biztosít szűk, zegzugos udvarokban, rétek és szántóföldek mezsgyéin. 
A tartozékok, pl. homlokgerendás vágószerkezet, első felfüggesztésű fűkasza, talajmaró stb. meghajtása a biztonságos munkavégzés érdekében külön be- és kikapcsolható (a tartozékokat a szállítási terjedelem nem tartalmazza). 
A kombi gép megbízható és sokoldalú segítőtárs minden ház- és kerttulajdonos számára, aki a birtokán elvégzendő feladatokhoz csupán egyetlen gépet szeretne használni. A terület nagyságától függően a fűnyíró traktor olcsóbb alternatívája.

 

A solo by AL-KO BF 5002-R (alapgép) kombi gép műszaki leírása:

Erős, 2,5 kW teljesítményű, 190 cm3-es Briggs & Stratton benzinmotorjával ez a kombi gép kiválóan alkalmas sokféle feladat hatékony, időtakarékos és a gép kezelője számára kis terheléssel járó elvégzésére. A hajtómű egy olajfürdőben elhelyezett csigakerékkel működik, mely az ékszíj segítségével hosszú élettartamról gondoskodik. 
Az előre- és hátrameneti sebességgel (2,2/1,1 km/h) ellátott kerékhajtás egyenletes munkavégzést és gyors, erőkímélő haladást biztosít minden terepen, növeli a biztonságot a gép vezetése során, és kifejezetten fordulékonnyá teszi. Az állítható magasságú, rezgéscsillapítással ellátott tolókar a gép kezelőjének testmagasságához állítható, és nehéz környezetben való irányításhoz akár 180°-os szögben is dönthető. 
Ennek az erős gépnek a pontos és fáradságmentes használatához szükséges alapok már a felépítésben tetten érhetők: a rövid, egytengelyes gép extra nagy kerekekkel, felfújható abroncsokkal és durva, mezőgazdasági mintával a homlokfűnyírókhoz hasonló szabad magassággal rendelkezik. Akár kb. 20°-os domboldalakon, magas fűben és vadnövényzetben is hatékony, erőkímélő és terhelésmentes haladás biztosított. 
Korlátlan lehetőségek – 6 gép egyben: az alapgép a megfelelő tartozékokkal pillanatok alatt átalakítható a kívánt feladathoz. A 87 cm széles vágószerkezettel (cikksz. 110494) homlokfűnyíróvá alakítható akár 2000 m²-es terület ápolására – külön be- és kikapcsolható vágószerkezet-meghajtással. Az előre szerelhető fűkasza rétek tiszta kaszálására szolgál, a talajmaró (cikksz. 110495) pedig aprításra, talajmegmunkálásra és gyomok ellen használható. A töltögető eke (cikksz. 110742) a burgonya- és gyümölcstermesztésben használatos. A seprőhenger (cikksz. 110605) utcák, udvarok és csarnokok takarítására alkalmas, télen pedig a hótoló lap (cikksz. 113267) és az opcionális hólánc (cikksz. 112183) segítségével tesz jó szolgálatot a kombi gép. 
Megjegyzés: a levágni kívánt terület mérete az adott növényzet milyenségétől függően változó lehet (fűmagasság és -sűrűség, nedvesség mértéke stb.).

 

A solo by AL-KO BF 5002-R (alapgép) kombi gép megvásárlása + alternatív lehetőségek

A solo by AL-KO BF 5002-R kombi gépet megvásárolhatja webshopunkban vagy márkakereskedésünkben. A 6 külön rendelhető tartozékkal, erős hajtásával, jó manőverezhetőségével és kényelmes felszereltségével szinte minden felmerülő fűnyírási, tisztítási és takarítási feladat elvégezésére alkalmas a ház körül, a kertben és természetes terepen. Az opcionális tartozékok szintén megvásárolhatók a webáruházban.

A termék tulajdonságai
Termékcsalád solo by AL-KO
Működési mód benzin
Motor B&S Series 675
Lökettérfogat ccm 190ccm
Teljesítmény kW 2,5
f /perc 3 200
Hajtás Előremenet / hátramenet
Hajtás Fogaskerék olajfürdőben, szíjhajtás
Kar Állítható magasság, 180°-ban elforgatható.
Abroncsméret (hüvelyk) elöl/hátul 13x 5.00 - 6 
EAN
4003718020021
Gyártó
AL-KO
Jótállás Fogyasztói
1 + 2 év - regisztrációval
Csomagolási méret (HxSZxM) mm
805 x 570 x 535
Termék súly (nettó) Kg
51